Over ons

Wie zit er achter Hermans Chocolade? 

Ik ben Robbe, 29 jaar jong, en chocolatier in wording. Mijn chocolade-verhaal begint een paar jaar geleden, met het idee om zelf eens manons te maken thuis. De smaak was oke, maar ik heb er bewust geen foto's van genomen. Toevallig waren het openlesdagen van CVO te PIVA Antwerpen enige tijd later, en de rest van het verhaal kan je wel raden.

Dankzij vele enthousiaste vrienden en familie, kreeg ik al snel (heel) veel vraag om pralines, orangettes, mellowcakes, ... te maken, waar ik heel dankbaar voor ben! Onze keuken werd steeds kleiner, of moet ik zeggen voller, en ik wist dat er iets moest gebeuren als ik ermee verder zou willen gaan.

Toeval speelt een grote rol, aangezien er weer tijdens zo'n drukke periode een zoekertje voorbij kwam, waarin er een productiekeuken ter overname werd gegeven. 1 telefoontje en 2 uur later stond ik daar, en was ik heel snel overtuigd.

De knoop werd doorgehakt, en ik start als zelfstandige in bijberoep. 

 

Een nieuw hoofdstuk

Een hoofdstuk met nog weinig woorden, aangezien ik 1 oktober 2025 officieel zal starten in mijn nieuwe atelier. Binnenkort meer info en foto's!